Kenmerken

  Onafhankelijk Zekerheid Inzicht Spoedkeuring mogelijk

BouwCAB Bouwadvies Nijmegen

Als adviseur en eigenaar van BouwCAB bouwadvies en bouwbegeleiding is Geert van Nispen uw aanspreekpunt in het gehele proces.

U overweegt een woning te kopen. Dan is een objectief oordeel over de staat van onderhoud erg waardevol. Een aankoopkeuring is dan een juiste stap! Wij verzorgen zulke beoordelingen aan de hand van een efficiënte en zorgvuldige aankoopkeuring. Wij beoordelen de woning inclusief eventuele bijgebouwen. We voeren een bouwkundige keuring uit en brengen daarbij alle zaken in kaart die op korte termijn onderhoud behoeven, verduidelijkt met foto´s. Daarbij maken we bij aangetroffen achterstallig onderhoud een inschatting van de herstelkosten.

Op basis van onze opname krijgt u zo goed zicht op de bouwkundige staat van het pand en de onderhoudsuitgaven op korte termijn. Handig tijdens de onderhandelingen over de koopsom. Daarnaast voldoet u met een aankoopkeuring meteen aan de wettelijke onderzoeksplicht die u heeft.

Nadeel

Een bouwkundige keuring wordt op de website van BouwCAB aangeboden ‘vanaf 295 euro’, precieze tarieven worden niet gegeven.

Klik hier voor een voorbeeldrapportage

Advertentie

bouwtechnische keuring en asbestinventarisatie Homekeur
bouwtechnische keuring en asbestinventarisatie Homekeur

Plaats review

Cijfer 8 stars
4 / 5 (2 )

80%


 • Prijs
  User: 86%
 • Inspectie
  User: 91%
 • Inspecteur
  User: 94%
 • Rapportage
  User: 90%


Rating: 4
4 /5 stars

 • Prijs
  User: 84%
 • Inspectie
  User: 91%
 • Inspecteur
  User: 100%
 • Rapportage
  User: 86%

Persoonlijk

on 2017-04-21 14:41:02

Stel je wilt een woning gaan kopen zonder gebruik te maken van een aankoopmakelaar en je wilt toch een zeer deskundige, onafhankelijke, praktisch toepasbare en inspireerde begeleiding bij een belangrijke aankoop zoals die van een woning dan is Geert van Nispen van BouwCAB daar de juiste man daarvoor.

Ik denk dat je niet zo snel aan Geert als assistent als aan/inkoper denkt maar bij een woning waar je een uitstekend en realistisch beeld wilt hebben over de bouwkundige staat en de eventuele renovatie of verbouwing, is het zeer prettig Geert erbij te hebben. Zowel vakkundig maar zeker ook als persoon is Geert een goede sparing partner die grondig te werk gaat. Minder concreet onderbuik gevoel wordt daarmee feitelijke informatie, dat is wat je graag wilt bij de aankoop van een woning. Ik heb tijdens de “huizenjacht” nu twee maal gebruik gemaakt van Geert zijn expertise, na de bezichtigingen had ik snel een zeer duidelijk beeld van de woning. Ook de praktische hulp en soms ook belangrijke zaken opmerken die mijzelf niet opvielen maakt de toegevoegde waarde compleet.

Wat ook opvalt is dat Geert begrijpelijke taal gebruikt, goed bereikbaar en persoonlijk is, ook tegen de eigenaren en/of verkoopmakelaar. Ik wil Geert van BouwCAB daarom ook als aankoop begeleider van harte aanbevelen!Rating: 4
4 /5 stars

 • Prijs
  User: 88%
 • Inspectie
  User: 90%
 • Inspecteur
  User: 87%
 • Rapportage
  User: 93%

Verbouwing akoestiek

on 2017-04-21 14:40:01

Tijdens de verbouwing van ons restaurant heeft Geert ons enorm geholpen ten behoeve van de akoestiek. Er werd veel tijd gemaakt voor het bespreken van de opties om de slechte akoustiek tegen te gaan. Nadat de plannen concreet waren, heeft Geert ons ook geholpen met begeleiding van de realisatie.
Ik kan dus niks anders zeggen dan, dat dit een prettige samenwerking is geweest. En het resultaat mag er zijn: van dagelijkse klachten naar complimenten over de fijne akoestiek.