Vergelijk de beste bouwinspecteurs in Nederland. Kies er één in uw regio!

In Nederland staan een heleboel mooie huizen te koop. De meesten onder ons kopen maar één of twee keer in hun leven een huis waardoor de nodige ervaring vaak ontbreekt. Bij de aankoop van een huis zijn er zaken die u niet opvallen of waar u niet op let. U heeft bijvoorbeeld niet gezien dat de kwaliteit van het dak of een gevel van een bedenkelijk niveau was, waardoor u na de aankoop met onverwachte kosten te maken krijgt. Teleurstellingen kunt u voorkomen door een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Hiervoor kunt u één van onze bouwinspecteurs inschakelen die door heel Nederland woningen en panden keuren, van Limburg tot Zuid-Holland en van Zeeland tot Utrecht. Surft u maar eens verder en bekijk onze vergelijkingssite.

Bouwinspecteurs voor een visuele inspectie

Door middel van een bouwkundige keuring krijgt u inzicht in mogelijke risico’s en onderhoudskosten. Hiermee bieden onze bouwinspecteurs in Nederland een stuk informatie en zekerheid. Zekerheid in die zin dat u weet in welke staat de woning of het pand verkeert. Die zekerheid kunt u verkrijgen op meerdere manieren. Er kan worden gekozen voor bepaalde inspectietechnieken, bijvoorbeeld een visuele inspectie.

Een visuele inspectie door één van de bouwinspecteurs houdt in dat het huis of pand wordt beoordeeld op onder meer houtrot, lekkages en betonrot. Ook wordt de kruipruimte bekeken. Hoewel een kruipruimte op zichzelf geen onderdeel is van de verblijfsruimte in een woning of kantoor, is het wel vaak een bron van overlast. Meestal is deze overlast in de vorm van stank, vocht of een combinatie van beide. Hiervoor hebben de bouwinspecteurs de nodige gereedschappen en meters bij zich om de inspectie optimaal uit te voeren. Zij werken door heel Nederland, van Overijssel tot Noord-Holland en van Noord-Brabant tot Groningen. De conditiemeting van gebouwen, zoals onder andere wordt uitgevoerd door de Huizendokter in Amsterdam of Keuringshuis in Amersfoort, is dus van groot belang.

Top 10 van de beste bouwinspecteurs in Nederland

Na de inspectie ontvangt u een bouwkundig onderzoeksrapport. Samen met het taxatierapport krijgt u hiermee een objectief beeld van de waarde van het huis. Hierdoor kunt u een reëel bod uitbrengen. Ook als de verkopende partij al een keuring heeft laten uitvoeren is het raadzaam zelf een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Een huis of pand kopen is een belangrijke investering waarbij u maar beter het heft in eigen hand kunt hebben. Het is dan fijn als u een keuze kunt maken uit ervaren bouwinspecteurs, van Gelderland tot Friesland en van Flevoland tot Drenthe. Speciaal voor u hebben wij een top 10 samengesteld.

Op deze vergelijksite vindt u door geheel Nederland een scala aan bouwinspecteurs die vanzelfsprekend op de hoogte zijn van de laatste regelgeving op bouwgebied. Zij verzorgen op kundige en onafhankelijke wijze aankoop, bouwkundige en bouwtechnische keuringen en in het verlengde daarvan een duidelijke rapportage.

Top 10 bouwtechnische keuringen

RankPhotoSummaryPriceRatingAction
1Homekeur (werkt landelijk)

Homekeur (werkt landelijk)

Homekeur is de specialist voor bouwtechnische keuringen. Homekeur heeft een landelijk netwerk van deskundige inspecteurs, ook in uw regio! Zelf (gratis) proberen?

€ 349,00Rated 4.87 stars Meer
2Boers Advies

Boers Advies

Een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau dat zich de afgelopen 30 jaar heeft gespecialiseerd in bouwkundige keuringen.

€ 400,00Rated 4.67 stars Meer
3Arjan de Wit Bouwadviseurs

Arjan de Wit Bouwadviseurs

Bouwkundig adviesbureau Arjan de Wit bouwadviseurs is specialist bouwkundige keuring & aardbevingsschade Groningen, Friesland en Drenthe.

€ 299,00Rated 4.5 stars Meer
4Keurhuis Nederland

Keurhuis Nederland

Vaak worden de termen bouwkundige-, bouwtechnische-, aan- en verkoopkeuring door elkaar gebruikt. Onze pluskeuring is voor alle doelen te gebruiken.

€ 349,00Rated 4.5 stars Meer
5BouwCAB Bouwadvies

BouwCAB Bouwadvies

Bouwadvies voor particulieren, bedrijven en VvE. Waarbij BouwCAB bouwadvies bouwkosten, kwaliteit én het gewenste resultaat op elkaar afstemt.

€ 295,00Rated 4 stars Meer
6Bouwadvies Mur

Bouwadvies Mur

Het onafhankelijke bouwkundige adviesbureau van Utrecht en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundige keuringen, taxaties en bouwtekeningen.

€ 404,00Rated 4 stars Meer
7SSW Groep

SSW Groep

Een bouwkundig rapport bij aankoop of verkoop van een huis kan teleurstellingen voorkomen. Relatief jonge objecten kunnen ook gebreken vertonen!

€ 395,00Rated 4 stars Meer
8Het Inspectiehuis

Het Inspectiehuis

Vastgoed is een waardevol bezit. Dat betekent dat het aandacht en zorg vereist. Ook bij koop of verkoop. Juist dan willen alle partijen zekerheid hebben over de kwaliteit

€ 356,95Rated 3.9 stars Meer
9Bouwinspecteurs Nederland

Bouwinspecteurs Nederland

Een bouwkundige keuring is onmisbaar bij de aankoop, verkoop of oplevering van uw woning of bedrijfspand.

€ 475,00Rated 3.6 stars Meer
10Adakeur

Adakeur

Indien u een woning op het oog heeft of tot kopen over wilt gaan is het zeer aan te raden het object bouwkundig te laten keuren.

€ 325,00Rated 3.5 stars Meer