Kenmerken

  Onafhankelijk onderzoek Visuele inspectie Schriftelijke rapportage 7 dagen p/wk bereikbaar

Waarom een bouwtechnische keuring?

Een bestaand huis (te) snel kopen doordat er in de bestaande bouwmarkt nog steeds een hectische
tijd gaande is, of een huis kopen in een opwelling, is niet verstandig. Toch overkomt het nog menig koper dat zijn droomhuis achteraf nog gebreken blijkt te hebben. U doet er daarom ook goed aan ook uw toekomstige huis technisch te laten keuren.

Een bestaand huis kopen is vaak een riskante zaak, omdat uzelf meestal niet in staat bent het pand op een objectieve-bouwkundige manier te bekijken. U als toekomstige koper, die een woning na lang zoeken eindelijk heeft gevonden, bent al gauw geneigd het pand door een ‘roze bril’ te bekijken. Bij de aankoop (maar ook bij de verkoop van een woning), wordt door ons onafhankelijk bouwkundig adviesbureau een grondig onderzoek verricht naar de bouwkundige en technische staat van de woning.

Aankoopkeuring

Door onze bouwkundige wordt de woning uitgebreid en grondig onderzocht naar de bouwkundige staat en op mogelijke gebreken hiervan. Deze keuring resulteert in een schriftelijke rapportage, die buiten de verkopende partij om tot stand komt en geeft, met de bijbehorende mondelinge toelichting tijdens de keuring, een gedegen beeld van de bouwkundige en technische staat van de te kopen woning.

Klik hier voor een voorbeeldrapportage

Advertentie

bouwtechnische keuring en asbestinventarisatie Homekeur
bouwtechnische keuring en asbestinventarisatie Homekeur

Plaats review

Cijfer 0 stars
0 / 5 (0 )

0%

 • Prijs
  User: 0%
 • Inspectie
  User: 0%
 • Inspecteur
  User: 0%
 • Rapportage
  User: 0%


No one has rated this yet, be the first! No one has rated this yet, be the first!