Kenmerken

  Onafhankelijk onderzoek Visuele inspectie Online rapportage Achteraf betalen

Wie zijn wij?

Fide Woninginspecties is opgericht door Gerrit Ebbers. Door het volgen van de makelaarsopleiding, het behalen van zijn aannemerspapieren en door zijn jarenlange ervaring in de bouw heeft Gerrit alle denkbare gebreken geconstateerd, onderzocht en verholpen. Daarbij geeft deze mix aan ervaring en opleiding hem de mogelijkheid om de aan- en verkopers van een woning te voorzien van praktische adviezen.
 
Na het behalen van zijn diploma Integraal Inspecteur Woningen heeft Gerrit Fide Woninginspecties opgericht. Bij de oprichting van Fide Woninginspecties heeft Gerrit zich tot doel gesteld om bij het uitvoeren van een bouwtechnische keuring de klant centraal te stellen. Dat betekent concreet dat Fide Woninginspecties de betreffende woning grondig onderzoekt en de tijd neemt voor al uw vragen. Wij zien er naar uit om uw woning te mogen inspecteren.

Waarom een bouwtechnische keuring?

Fide Woninginspecties voert keuringen uit in de provincie Gelderland. Na de keuring zal er door Fide Woninginspecties een bouwtechnisch rapport worden opgesteld. De rapportage is NHG-erkend en Fide Woninginspecties werk volgens de inspectiemethodiek zoals deze is vastgesteld in de NEN2767 en NEN-NTA8060.
 
Een aankoopkeuring wordt ook wel een bouwtechnische keuring of een woninginspectie genoemd. Tijdens een aankoopkeuring wordt de technische staat van een woning of gebouw op verschillende onderdelen visueel geïnspecteerd. Een aankoopkeuring kan zowel voor als na het tekenen van het koopcontract plaatsvinden. Bij het uitvoeren van een aankoopkeuring voor het tekenen van het koopcontract kunnen opgemerkte gebreken nog worden meegenomen in de onderhandeling. Indien een aankoopkeuring na het tekenen van een koopcontract wordt uitgevoerd, dan kan er in het koopcontract een ontbindende voorwaarde worden opgenomen waarbij u de koop kunt ontbinden als de gebreken een (te) grote investering vergen.

Waarop wordt gekeurd?

Alle overige ruimtes, Alle sanitair en keuken, Betonrot/schade, Dak en goten, Elektra en installaties, Fundering en gevels, Houtrot en aantasters, Kozijnen en deuren, Kruipruimte en riolering, Schimmels en vocht, Schuur en/of garage, Vloeren en plafonds, Wanden en binnenmuren.

Advertentie

bouwtechnische keuring en asbestinventarisatie Homekeur
bouwtechnische keuring en asbestinventarisatie Homekeur

Plaats review

Cijfer 7 stars
3.5 / 5 (2 )

70%


 • Prijs
  User: 75%
 • Inspectie
  User: 75%
 • Inspecteur
  User: 75%
 • Rapportage
  User: 75%


Rating: 2
2 /5 stars

 • Prijs
  User: 50%
 • Inspectie
  User: 50%
 • Inspecteur
  User: 50%
 • Rapportage
  User: 50%

Niet wijzer geworden

on 2018-06-14 20:11:46

Algemeen verhaal en algemene inspectie, aardige man maar te aardig, niet zakelijk en teveel gefocust op klein geleuter in plaats van de echte gebreken.Rating: 5
5 /5 stars

 • Prijs
  User: 100%
 • Inspectie
  User: 100%
 • Inspecteur
  User: 100%
 • Rapportage
  User: 100%

Zeer tevreden!

on 2018-01-16 14:44:33

Er wordt voor de keuring alle tijd genomen. Geen haast te bespeuren. We hebben uitgebreid de tijd kunnen nemen om onze verbouwplannen te kunnen bespreken. Binnen drie werkdagen ontvingen we het rapport in de bus. Mooi om te zien dat veel dingen die we hadden besproken hierin terug kwamen. Leuk ook dat de keurder opmerkingen had gemaakt over het energielabel en wat we er aan konden doen om de woning energiezuiniger te maken. Fide Woninginspecties is een absolute aanrader.