Kenmerken

  Ruime variëteit Gespecialiseerd in monumenten Ook NHG mogelijk Bellen voor actuele prijzen

Wie zijn wij

Growin is een jong en dynamisch Zaans bedrijf, dat sinds begin 1999 bestaat, maar een schat aan bouwkundige kennis herbergt. Deze kennis is een combinatie van opleidingen en jarenlange praktijkervaring m.b.t. het inspecteren, restaureren en renoveren van de meest uitlopende panden (van kastelen tot kerken, en van bedrijfspanden tot moderne eengezinswoningen en oude Zaanse houten huisjes). Ofschoon wij gespecialiseerd zijn in monumenten, kunt u ons bijv. ook bellen voor opleveringen van nieuwbouw panden.

Growin B.V. levert al 18 jaar onafhankelijke uitgebreide bouwtechnische rapportages. Gespecialiseerd in monumenten (en bijzondere objecten zoals boerderijen en molens), maar ook nieuwbouw wordt geïnspecteerd. Het gehele dak en de gehele kruipruimte (indien toegankelijk) horen standaard bij onze inspectie. Keuze uit verschillende rapportvormen, waaronder NHG, met foto’s.

Voor wie?

Wij werken zeer regelmatig voor makelaars en bedrijven, maar ook particulieren kunnen gebruik maken van onze diensten. Wij streven altijd naar een persoonlijk contact met onze klanten en naar een goede service. Zo kunt u bijv. na het ontvangen van een bouwkundig rapport bij ons terecht voor eventuele onduidelijkheden, adressen van vaklieden die bewezen hebben kwaliteit te leveren voor een redelijke prijs, vragen over uit te voeren werkzaamheden e.d.

Wat zijn volgens Growin de voordelen van een bouwkundige/bouwtechnische keuring (BTK)

 • U weet vóór u uw nieuw pand koopt, welke (visuele) bouwkundige gebreken en achterstallig onderhoud het pand heeft, wat het gaat kosten om ze te herstellen en hoe urgent ze zijn (onze rapportages bevatten een urgentielijst). Het zou toch erg vervelend zijn, als u ná het plaatsen van een nieuwe keuken of het leggen van een nieuwe parketvloer ontdekt, dat de balklagen en/of het vloerhout verrot of aangetast zijn en dat alles er uit gebroken moet worden om de vloer te herstellen.
 • U heeft voldaan aan uw onderzoeksplicht m.b.t. de bouwkundige staat (art. 17 van het Nieuw Burgerlijk Wetboek).
 • Een bouwkundig rapport kan voordelen opleveren bij uw onderhandelingspositie.
 • Ons uitgebreide rapport kan worden gebruikt als leidraad bij een eventuele renovatie van uw pand.
 • Mocht het pand in een slechte staat verkeren en u heeft de keuring als ontbindende voorwaarde opgenomen, dan kunt u op grond van het bedrag van de kostenraming de koop eventueel ontbinden, zodat u voor een miskoop behoed blijft.

Nadelen Growin

 • Vooraf betalen anders worden de rapporten niet verzonden
 • Voorbeeldrapportage niet beschikbaar!
 • Erg onduidelijk over de prijs op de website

Advertentie

bouwtechnische keuring en asbestinventarisatie Homekeur
bouwtechnische keuring en asbestinventarisatie Homekeur

Plaats review

Cijfer 0 stars
0 / 5 (0 )

0%

 • Prijs
  User: 0%
 • Inspectie
  User: 0%
 • Inspecteur
  User: 0%
 • Rapportage
  User: 0%


No one has rated this yet, be the first! No one has rated this yet, be the first!