TMS Holland

Bouwkundige keuring TMS Holland

TMS Holland. Met het kopen of verkopen van een woning is vaak veel geld gemoeid. Er wordt vaak flink geïnvesteerd en er wordt voor langere tijd een financiële verplichting aangegaan. Met een bouwtechnische keuring en bijbehorende rapportage krijgt u een duidelijk beeld van de bouwkundige staat en de onderhoudstoestand van een object.

Met een grondige visuele inspectie door ervaren inspecteurs wordt de kwaliteit van de gebouwonderdelen beoordeeld en gewaardeerd. Wat goed is is goed, wat minder is verdient aandacht. Dat zal ook als zodanig in de rapportage worden vermeld met een eventuele toekomstverwachting, adviezen en oplossingen. Ook de directe herstelkosten om onderdelen functioneel te houden en/of opnieuw functioneel te maken worden standaard aangegeven in het rapport.

Laat ons een solide fundering onder uw roze wolk bouwen met een bouwtechnische keuring!

Er wordt door een onafhankelijke partij naar het object gekeken, waarbij het niet uit maakt of er nou verkocht of (aan)gekocht wordt. De staat van het object zoals het bij de inspectie wordt aangetroffen komt in de rapportage. Wel zo open en eerlijk! Een bouwkundige keuring geeft een stuk onderbouwing en ondersteuning in het aan- of verkoopproces en geeft daarmee meer openheid in wat u van een woning mag verwachten.

Plaats review

Cijfer 0 stars
0 / 5 (0 )

0%

 • Prijs
  User: 0%
 • Inspectie
  User: 0%
 • Inspecteur
  User: 0%
 • Rapportage
  User: 0%


No one has rated this yet, be the first! No one has rated this yet, be the first!Plaats review

Leave A Comment