Kenmerken

  Overzichtelijke rapportage Vaste lage prijs Achteraf betaling Grondige keuring

VDE Keuring & Advies

VDE Keuring & Advies voor al uw bouwtechnische keuringen en bouwkundig advies.

VDE Keuring & Advies biedt zekerheid en kwaliteit voor kopers en eigenaren van vastgoed, zoals woningen en kantoren. Goed opgeleide bouwkundige specialisten staan voor u klaar bij bouwtechnische vraagstukken. Hierbij ondersteund door een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige diensten en producten.

VDE Keuring & Advies staat voor kwaliteit en de juiste expertise. Of het nu gaat om een bouwtechnische aankoopkeuring of om een oplevering van een complexe verbouwing, u krijgt altijd een heldere rapportage die snel en overzichtelijk duidelijkheid verschaft in de situatie.

VDE Keuring & Advies opereert in midden Nederland en de Randstad. Wij kunnen altijd snel inspelen op de wens van de klant en zijn altijd in de buurt. Dit biedt veel flexibiliteit en service. Neem direct contact op ons om te bespreken wat wij voor u kunnen doen.

Bouwtechnische inspecties

VDE Keuring & Advies heeft uitgebreide en specialistische expertise in huis voor het uitvoeren van bouwtechnische inspecties en onderzoeken. Problemen zoals vochtplekken, lekkages, tocht, of koude hebben vaak een niet zichtbare oorzaak. Met visuele inspecties, non-destructief of destructief onderzoek wordt bepaald wat de oorzaak van het probleem is.

In een heldere en overzichtelijke rapportage krijgt u inzicht in de oorzaak van het probleem, maar ook advies over de te nemen maatregelen. Eveneens kunnen wij u begeleiden met het uitvoeren van de eventuele reparaties.

Klik hier voor een voorbeeldrapportage

Advertentie

bouwtechnische keuring en asbestinventarisatie Homekeur
bouwtechnische keuring en asbestinventarisatie Homekeur

Plaats review

Cijfer 0 stars
0 / 5 (0 )

0%

 • Prijs
  User: 0%
 • Inspectie
  User: 0%
 • Inspecteur
  User: 0%
 • Rapportage
  User: 0%


No one has rated this yet, be the first! No one has rated this yet, be the first!