Kenmerken

  Regionale inspecteur Duidelijke rapportage Landelijke dekking Vast tarief tot 500m3

Woningkeur

De Woningkeur groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. Woningkeur richt zich met haar diensten op zowel de particuliere als de zakelijke klant. Van bouwkundige keuring tot energie keuring. Wanneer u een bouwkundig probleem heeft en daarvoor advies wenst van een bouwkundige, kan Woningkeur u het bouwkundig advies aanbieden. De inspecteur zal samen met u het probleem ter plaatse bekijken en u adviseren.

De inspecteur

De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt, ook is hij bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige keuringen. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages. De woningkeur inspecteur is altijd onafhankelijk en objectief. Wanneer u van plan bent uw huis te verkopen, wilt u zekerheid over de bouwkundige staat ervan. Immers, als verkoper heeft u een meldingsplicht ten opzichte van de koper. Speel dus open kaart en voorkom dat u later wordt geconfronteerd met kosten voor gebreken waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld.

Niet alledaags

U heeft na de koop van de woning nog enkele dagen bedenktijd, de overheid geeft hierover duidelijke informatie. Een huis kopen is voor u geen alledaagse bezigheid. Tijdens de uitgebreide visuele, bouwtechnische keuring wordt de woning nauwkeurig én onafhankelijk beoordeeld. Gebreken en achterstallig onderhoud worden gelokaliseerd en gefotografeerd. Het bouwkundig rapport geeft vervolgens een helder beeld van de staat van de woning. Vanzelf krijgt u ook een overzicht van de herstelkosten op korte en lange termijn. De foto’s maken het rapport compleet. Om u de beste dienstverlening te kunnen bieden, hanteert Woningkeur voor u een aantal zekerheden. Deze kunt u terug vinden op de website.

Verstand blijven gebruiken

Als je een huis koopt wil je natuurlijk wel je verstand gebruiken. Zo’n grote aankoop doe je tenslotte niet elke dag. Stel je voor dat je straks vol goede moed de muren staat te verven en al het pleisterwerk naar beneden komt. Reparaties en verbouwingen kunnen flink in de papieren lopen, ook al lijken ze op het eerste gezicht klein. Je kunt natuurlijk wel leukere dingen bedenken om je geld aan uit te geven.

Energie

Door de mogelijkheden van energiebesparing te onderzoek, kan de stijging van de energielasten beperkt worden. Met een uitgekiend programma berekent Woningkeur wat de mogelijkheden voor energiebesparing in uw woning zijn. Gelet wordt niet alleen op de mate van besparing, maar ook op de technische mogelijkheden in de woning, en een verhoging van het wooncomfort van de bewoners. Vervolgens wordt het te investeren bedrag en de terugverdientijd hiervan berekend.

woningkeur

Nadelen

 • Er is geen voorbeeldrapportage beschikbaar.
 • De genoemde prijs is gelimiteerd tot 500 vierkante meter.
 • Grote kans op een meerprijs vanwege allerlei bijkomende kosten.
 • Rapportage per post? Hou rekening met bijkomende kosten van € 12,50.

 

Advertentie

bouwtechnische keuring en asbestinventarisatie Homekeur
bouwtechnische keuring en asbestinventarisatie Homekeur

Plaats review

Cijfer 0 stars
0 / 5 (0 )

0%

 • Prijs
  User: 0%
 • Inspectie
  User: 0%
 • Inspecteur
  User: 0%
 • Rapportage
  User: 0%


No one has rated this yet, be the first! No one has rated this yet, be the first!