WoonKeur

WoonKeur Bouwtechnische keuring
0.0/10
Op basis van 0 geverifieerde reviews

Over WoonKeur

Bij de aan- of verkoop van een bestaande woning wordt een bouwkundige keuring aanbevolen. De inspecties worden uitgevoerd volgens de NTA 8060 (Nederlandse Technische Afspraak – Keuringen bouwtechnische woningkwaliteit) en NEN2767. Tijdens de keuring wordt de technische staat van alle bouwkundige elementen benoemd. Hierbij wordt met name gelet op de gebreken en wordt er in het rapport de herstelkosten voor de korte- en lange termijn benoemd. Een overzicht van de onderdelen welke worden gekeurd worden inzichtelijk gemaakt.

Bij ons bent u verzekerd van een deskundige en kwalitatief goede inspectie. Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten voor de Branche Vereniging voor Bouwkundige Keurders (BvBK) Het bouwtechnische keuringsrapport is conform de richtlijnen van de ‘Nationale Hypotheek Garantie (NHG)’, stichting WEW (SWEW), Stichting Waarborgfonds Eigen Woning en erkend door alle financiële geldverstrekkers. Kortom een volledig bouwkundig rapport dat ook goed van pas komt bij de onderhandelingen.

UITGEBREIDE BOUWKUNDIGE KEURING

Waarom een bouwkundige keuring?

Onze onafhankelijke bouwinspecteur controleert de bouwkundige onderdelen en installaties van het pand op functionaliteit, afwerking en mankementen.

Keuring bijwonen

U bent als opdrachtgever van harte welkom bij de bouwkundige keuring, zodat de inspecteur zijn bevindingen ter plekke kan toelichten en vragen direct kan beantwoorden.

Herstel kosten

Wij brengen niet alleen de bouwkundige/ bouwtechnische staat van de woning in kaart, wij maken ook een duidelijk overzicht van de eventueel benodigde herstelkosten op de korte en lange termijn.

Onafhankelijke keuring

Helaas zijn veel bouwkundige keurders afhankelijk van samenwerkingen met makelaars en zullen dan ook proberen veel gebreken niet te benoemen. Met onze onafhankelijk keuring weet u zeker dat het huis van top tot teen door onze ruime ervaring zal worden geïnspecteerd.

Aanbod van WoonKeur

WoonKeur € 325,-

WoonKeur is de #1 bouwkundige inspecteur van Nederland. Middels onze onafhankelijke en hoge kwaliteit keuringen brengen wij de volledige bouwkundige staat van de te keuren voor u in kaart.

Binnen 48 uur rapport
Landelijke dekking
Voldoet aan NHG
0.0/10
Op basis van 0 geverifieerde reviews

Reviews

Plaats review

Cijfer 0 stars
0 / 5 (0 )

0%

 • Prijs
  User: 0%
 • Inspectie
  User: 0%
 • Inspecteur
  User: 0%
 • Rapportage
  User: 0%


No one has rated this yet, be the first! No one has rated this yet, be the first!Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review!

Leave A Comment