2018-09-25T09:13:44+01:00

Over ons

Cloudhints: vergelijk-bouwtechnischekeuring.nl

Wij werken continu en onafhankelijk aan de beste en meest complete vergelijkingen van aanbieders van bouwkundige keuringen. Wij vinden het van belang dat een consument een juiste en betrouwbare keuze kan maken om bij aankoop van een woning dit onroerend goed onafhankelijk door een deskundige te doen laten inspecteren op bouwkundige gebreken.

Het belang van een bouwkundige keuring is groot op een aankoopmoment, uit eigen ervaring weten we dat een huis vol met gebreken zo is gekocht. Door jarenlange ervaringen in de bouw, onderhoud, verbouw en renovatie kennen wij het klappen van de zweep en weten we hoe een deskundig bureau geselecteerd kan worden. Onderzoek naar de bedrijven, het vergelijken van de rapporten, aansprakelijkheden en prijzen geven een goed beeld van de mogelijkheden voor een bouwtechnischekeuring op een mutatiemoment.

Wij zijn altijd bezig om onze service, keuzehulp en kwaliteit verder te verbeteren en aanbieders toe te voegen. Nieuwe aanbieders worden alleen toegelaten indien deze voldoen aan een minimale set van criteria, niet getoonde aanbieders voldoen vaak niet aan deze criteria.

Heeft u suggesties voor de site? Neem gerust contact met ons op!