2020-04-17T14:40:01+01:00

Top 5 bouwkundige keuring

Hieronder vind je een overzicht van de vijf best gewaardeerde bouwkundige keurders. De reviews zijn gevalideerd op echtheid en afkomstig van bezoekers op deze website. 

Beste bouwkundige keuring

(23 reviews)9.7/10
Homekeur € 369,00 Als beste beoordeeld

Homekeur is de specialist voor bouwtechnische keuringen. Homekeur heeft een landelijk netwerk van deskundige inspecteurs, ook in uw regio!

15 jaar ervaring
Landelijk netwerk
Zelf gratis keuren?
(5 reviews)8.4/10
WoonKeur € 425,-

WoonKeur is de #1 bouwkundige inspecteur van Nederland. Middels onze onafhankelijke en hoge kwaliteit keuringen brengen wij de volledige bouwkundige staat van de te keuren voor u in kaart.

Binnen 48 uur rapport
Landelijke dekking
Voldoet aan NHG
(4 reviews)7.5/10
Bouwadvies Mur € 430,00

Het onafhankelijke bouwkundige adviesbureau van Utrecht en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundige keuringen, taxaties en bouwtekeningen.

Klantgericht
Hoge kwaliteit
Laagdrempelig
(6 reviews)5.0/10
Boers Advies € 400,00

Een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau dat zich de afgelopen 30 jaar heeft gespecialiseerd in bouwtechnische keuringen.

30 jaar ervaring
Advies bouwgeschillen
Advies brandveiligheid
(31 reviews)4.1/10
Vereniging Eigen Huis € 359,00

Overweegt u de koop van een bestaande woning? Laat Vereniging Eigen Huis een onafhankelijke bouwtechnische keuring uitvoeren. Zodat u goed weet wat u koopt.

Binnen 48 uur rapport
Inclusief energiecheck
Voldoet aan NHG
(6 reviews)8.0/10
Adakeur € 360,00

Een bouwtechnische keuring van ADA Keur geeft u zekerheid en helpt bij de keuze van misschien wel één van de grootste aankopen van uw leven.

Werkt landelijk
Diverse keuringen
Energiebesparing

Beste bouwkundige keuring?

Waar ben je het beste uit voor het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring? Dat is altijd lastig te zeggen. Afhankelijk van jouw type woning en regio is er een verschillend aanbod van bouwkundige keurders. Echter, op deze pagina vind je in ieder geval de top-5 bouwkundige keurders volgens bezoekers van deze website.

Met de bedrijven die hierboven vermeld staan weet je zeker dat je een degelijk en kundig bouwtechnisch onderzoek zult krijgen. Alle vermelde bedrijven zijn werkzaam door heel Nederland en de prijzen liggen redelijk dicht bij elkaar.

Deel jouw ervaring!

Heb je een suggestie of review die je achter wilt laten, of heb je feedback op bovenstaande lijst? Laat het ons weten! Via onze website kun je tevens bij elke aanbieder zelf reviews achterlaten. Het achterlaten van een review helpt andere bezoekers de juiste keuze te maken en wordt daarom sterk gewaardeerd!

Tags: beste bouwtechnische keuring | bouwtechnische keuring top 5