De makelaar

Leestijd: ongeveer 2 minuten 6 november 2017 0 reacties

De makelaar hoeft niet alles te weten

Wees voorzichtig om tegen de makelaar te zeggen dat je nog voornemens bent een bouwkundige keuring te laten uitvoeren of bedenkingen hebt bij het één of ander! Voor je het weet was er toch ineens een andere geïnteresseerde (net wat eerder) die geen bouwtechnische keuring zou gaan laten doen. Wees positief over de woning en bedenk dat je altijd nog de 3 dagen bedenktijd heb!

Huis kopen? Huis Keuren!

Het huis van je dromen gevonden? In de hectische markt kan je, (wordt steeds vaker gedacht) niet anders dan een beetje overbieden want anders val je voor de zoveelste keer weer buiten de boot. Gek gemaakt door de markt heb je geen tijd meer om jezelf te beraden of sowieso weloverwogen een besluit te nemen. Maar gelukkig heb je na de deal nog wel 3 dagen bedenktijd.

Steeds vaker de ouderdomsclausule

Steeds vaker wordt in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule opgenomen. Hierin wijst de verkoper de koper erop dat er sprake is van een oudere woning en dat de koper niet dezelfde verwachtingen van het huis mag hebben als van een nieuwere woning. Nog meer reden dus om een onafhankelijk bureau een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren.

De best gewaardeerde bouwtechnische keurders van 2020!

Vergelijk alle bouwtechnische keurders op prijs en reviews!

Doorlezen:

Geen reacties

Plaats reactie

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Plaats als eerste een reactie!