PBS Vastgoed

Bouwtechnische keuring door PBS Vastgoed
0.0/10
Op basis van 0 geverifieerde reviews

Over PBS Vastgoed

Nog maar al te vaak denken mensen dat een bouwtechnische keuring alleen zinvol is voor oudere woningen. Toch maken wij het helaas regelmatig mee dat ook relatief nieuwe huizen gebreken vertonen die door een leek niet als zodanig herkend worden. Een bouwtechnische keuring is dus altijd een waardevolle investering als u een bestaand huis gaat kopen of verkopen.

Zekerheid

Als u kiest voor zekerheid bij aan- en verkoop van een bestaande woning, dan is een bouwtechnische keuring een logische eerste stap voor iedereen. Allereerst omdat wettelijk is vastgelegd dat u als verkoper een meldingsplicht hebt en als potentiële koper een onderzoeksplicht. De bouwtechnische keuring geeft op hoofdlijnen een beeld van de bouwkundige staat van de woning én inzage in de kosten om het huis in goede staat te brengen. Uit onderzoek blijkt bovendien dat bijna de helft van de aanvragers de keuring gebruikt in de onderhandelingen. Verkopers als onderbouwing van de status van de woning en de bijbehorende verkoopprijs. Kopers weten hierdoor de aankoopprijs met gemiddeld € 10.000,- te verlagen!

Tarieven bouwtechnische keuring

0 tot 450 m3 € 295,-
451 tot 650 m3 € 350,-
651 tot 850 m3 € 495,-
Vanaf 851 m3 Op aanvraag
Toeslag vrije woning € 50,-

Aanbod van PBS Vastgoed

PBS Vastgoed € 495,00

PBS Vastgoed uw bouwtechnisch adviseur. Strategisch in denken, praktisch in oplossingen. Daar staan wij voor. Wij ontzorgen met kennis, ervaring, maar vooral met aandacht.

Geen tijdslimiet
Onafhankelijke keuring
Snelle levering
0.0/10
Op basis van 0 geverifieerde reviews

Reviews

Plaats review

Cijfer 0 stars
0 / 5 (0 )

0%

 • Prijs
  User: 0%
 • Inspectie
  User: 0%
 • Inspecteur
  User: 0%
 • Rapportage
  User: 0%


No one has rated this yet, be the first! No one has rated this yet, be the first!Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review!

Leave A Comment