WoningSchouw

Bouwtechnische keuring door WoningSchouw
0.0/10
Op basis van 0 geverifieerde reviews

Over WoningSchouw

Middels een bouwtechnische keuring van WoningSchouw wordt duidelijk inzicht verkregen in de bouwkundige staat van een woning. In het bouwtechnisch rapport worden de aanwezige bouwkundige gebreken, welke visueel waarneembaar zijn beschreven en met foto’s vastgelegd. De korte termijnkosten en achterstallig onderhoud worden zo goed mogelijk begroot, en in een verzamelstaat weergegeven. Heb jij een huis op het oog dat je bouwkundig wilt laten keuren voor aankoop? Dan is het slim om erbij te zijn als de inspecteur langskomt. Jullie kunnen samen
het hele huis doorlopen en je kunt meteen alles vragen wat je wilt weten.

Unieke garantie bij WoningSchouw

De bouwkundige keuringen van WoningSchouw zijn uniek in Nederland. Achteraf kan optioneel, een WoonhuisGarantie tegen verborgen gebreken worden afgesloten. De bouwtechnische keuring is een afgeleide van enkele normen welke wij in begrijpelijke teksten hebben vertaald. De bouwkundige keuring wordt gedaan door een bouwkundig inspecteur: iemand die hier speciaal voor is opgeleid, met verstand van en ervaring in de bouw. Hij is onafhankelijk. Dat wil zeggen dat hij niets kan verdienen aan de aankoop of verkoop van het huis, maar ook niet aan eventuele reparaties, verbouwingen of vervolgonderzoek dat hij nodig acht.

Het bouwtechnisch rapport

Als opdrachtgever van een bouwtechnische keuring ontvangt u een bouwtechnisch rapport. Dit rapport wordt in een begrijpelijke tekst samengesteld. Moeilijke bouwtechnische termen of uitdrukkingen worden vermeden. Waar nodig worden diverse toelichtingen en adviezen gegeven bij de betreffende bouwdelen. De waarderingsnormen die in het rapport gehanteerd worden zijn eenvoudig, de waardering is uitgedrukt in de cijfers 8 tot en met 4. Wanneer een bouwdeel wordt beoordeeld met een 8 geeft dit aan dat dit onderdeel in een goede staat verkeert. Daar waar nodig worden foto’s toegevoegd om de situatie te verduidelijken.

Aanbod van WoningSchouw

WoningSchouw € 445,00

De bouwkundige keuringen van WoningSchouw zijn uniek in Nederland, omdat achteraf, optioneel, een WoonhuisGarantie tegen verborgen gebreken kan worden afgesloten.

WoonhuisGarantie
Onafhankelijk advies
Snelle rapportage
0.0/10
Op basis van 0 geverifieerde reviews

Reviews

Plaats review

Cijfer 0 stars
0 / 5 (0 )

0%

 • Prijs
  User: 0%
 • Inspectie
  User: 0%
 • Inspecteur
  User: 0%
 • Rapportage
  User: 0%


No one has rated this yet, be the first! No one has rated this yet, be the first!Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review!

Leave A Comment