Bouwtechnische keuring top 10

De top 10 beste bouwkundige keuringen

Hieronder het overzicht van de top 10 aanbieders van bouwtechnische keuringen en hoe deze worden gewaardeerd door opdrachtgevers! Klik op de button ‘meer’ voor informatie over het bedrijf en om de reviews van het bedrijf te lezen.

RankPhotoSummaryPriceRatingAction
1Homekeur (werkt landelijk)

Homekeur (werkt landelijk)

Homekeur is de specialist voor bouwtechnische keuringen. Homekeur heeft een landelijk netwerk van deskundige inspecteurs, ook in uw regio! Zelf (gratis) proberen?

€ 349,00Rated 4.87 stars Meer
2Boers Advies

Boers Advies

Een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau dat zich de afgelopen 30 jaar heeft gespecialiseerd in bouwkundige keuringen.

€ 400,00Rated 4.67 stars Meer
3Arjan de Wit Bouwadviseurs

Arjan de Wit Bouwadviseurs

Bouwkundig adviesbureau Arjan de Wit bouwadviseurs is specialist bouwkundige keuring & aardbevingsschade Groningen, Friesland en Drenthe.

€ 299,00Rated 4.5 stars Meer
4Keurhuis Nederland

Keurhuis Nederland

Vaak worden de termen bouwkundige-, bouwtechnische-, aan- en verkoopkeuring door elkaar gebruikt. Onze pluskeuring is voor alle doelen te gebruiken.

€ 349,00Rated 4.5 stars Meer
5BouwCAB Bouwadvies

BouwCAB Bouwadvies

Bouwadvies voor particulieren, bedrijven en VvE. Waarbij BouwCAB bouwadvies bouwkosten, kwaliteit én het gewenste resultaat op elkaar afstemt.

€ 295,00Rated 4 stars Meer
6Bouwadvies Mur

Bouwadvies Mur

Het onafhankelijke bouwkundige adviesbureau van Utrecht en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundige keuringen, taxaties en bouwtekeningen.

€ 404,00Rated 4 stars Meer
7SSW Groep

SSW Groep

Een bouwkundig rapport bij aankoop of verkoop van een huis kan teleurstellingen voorkomen. Relatief jonge objecten kunnen ook gebreken vertonen!

€ 395,00Rated 4 stars Meer
8Het Inspectiehuis

Het Inspectiehuis

Vastgoed is een waardevol bezit. Dat betekent dat het aandacht en zorg vereist. Ook bij koop of verkoop. Juist dan willen alle partijen zekerheid hebben over de kwaliteit

€ 356,95Rated 3.9 stars Meer
9Bouwinspecteurs Nederland

Bouwinspecteurs Nederland

Een bouwkundige keuring is onmisbaar bij de aankoop, verkoop of oplevering van uw woning of bedrijfspand.

€ 475,00Rated 3.6 stars Meer
10Adakeur

Adakeur

Indien u een woning op het oog heeft of tot kopen over wilt gaan is het zeer aan te raden het object bouwkundig te laten keuren.

€ 325,00Rated 3.5 stars Meer

Top 10 van de beste bouwtechnischekeuring

Hierboven een top 10 overzicht van ‘beste’ bouwkundige keuringen.

De revieuws zijn door opdrachtgevers gemaakt, op basis van de reviews wordt een score berekend en komt een bedrijf wel of niet in de top 10 van aanbieders. U krijgt hiermee een goed beeld van andere woningeigenaren en hun ervaringen bij de aankoop van een woning en de bouwtechnische keuring welke is uitgevoerd tijdens dit proces.

Bezichtig jouw droomwoning, spannend!

 • Steek geen tijd in het bezichtigen van huizen die buiten jouw budget vallen of die niet aan je belangrijkste woonwensen voldoen. Door, voordat je gaat bezichtigen alvast streng te selecteren, maak je het jezelf uiteindelijk makkelijker om een huis te kiezen.
 • Plan de afspraak bij daglicht! Zo krijg je een goed beeld van de lichtinval in de woning en eventuele gebreken zoals scheuren of vochtplekken vallen dan meer op.
 • Je gevoel volgen bij het kopen van een woning is heel belangrijk. Het gaat er tenslotte om dat jij straks happy bent in je nieuwe huis. Zie jij jezelf in deze huiskamer zitten of lekker staan koken in de keuken?
 • Bel gerust aan bij de directe buren of iemand anders in de straat. Zij kunnen je vertellen hoe het is om in deze buurt te wonen en of er weleens overlast is.
 • Trek gerust alle deuren en kasten open, niet alleen om te kijken hoeveel ruimte erachter zit maar ook om te weten of er deuren knellen, dat kan namelijk wijzen op verzakking.
 • Vraag hoe oud de cv-ketel is, gemiddeld gaat een cv-ketel 15 jaar mee.
 • Kijk ook of je gebreken opvallen, zoals eventuele vochtplekken. Soms kan afbladderend behang ook duiden op vocht.

Als je de woning van binnen en buiten bekeken hebt en de sfeer hebt geproefd in de buurt, zit de bezichtiging erop. Neem de tijd om alle informatie en indrukken op je te laten inwerken. Met de notities op je checklist en de foto’s, kun je later nog terugvinden hoe het ook alweer precies zat. Mocht je toch nog een vraag te binnen schieten, neem dan gerust contact op met de verkoopmakelaar.

Kleine checklist

 • Waarom staat het huis te koop?
 • Hoe lang heeft de verkoper in het huis gewoond?
 • Hoe lang staat de woning al te koop?
 • Per wanneer kun je de woning in?
 • Zijn er spullen die je over kunt nemen?
 • Zijn er veel andere geïnteresseerden?

Heeft u een suggestie voor wat volgens u de beste bouwtechnischekeuring is? Laat een review achter bij het bedrijf, zodat nieuwe gebruikers een goede keuze kunnen maken op basis van alle reviews!

Tags: beste bouwtechnischekeuring | bouwtechnischekeuring top 10 | het beste bouwtechnischekeuring | welk bouwtechnischekeuring is het best